Tervetuloa uusille sivuillemme!

FiRENT Lappeenranta on palveleva, suomalainen ja sopivan kokoinen autovuokraamo, josta saat parasta palvelua yksilöllisesti Sinun tarpeisiisi. Hoidamme autonvuokrausasiasi ammattitaidolla palvellen ja joustavasti.

Varaa auto ja nouda se toimipisteestämme. Tarvittaessa myös toimitamme auton haluamaasi osoitteeseen – vaikkapa kotiisi, työpaikallesi tai autosi huoltopisteeseen. Toimitus 10km säteellä Lappeenrannan keskustasta veloituksetta.

Meiltä löydät aina Sinulle sopivan kokoisen ratkaisun. Valikoimaamme kuuluvat:
• henkilöautot
• pakettiautot
• pikkubussit
• peräkärryt
• trailerit

Automme ovat aina uudenveroisia ja siistejä. Lisäksi saatavilla on erilaisia lisävarusteita, mm. muuttolaatikoita, nokkakärryt, navigaattorit tai lastenistuimet ja -korokkeet. Edullista pakettiautoa (esim. muuttoihin tai tavarankuljetuksiin) ei tarvitse vuokrata koko päiväksi vaan myös muutaman tunnin minivuokraus on mahdollinen.

Vuokratessasi autoa et saa vain avaimia käteen. Jokainen asiakas saa halutessaan opastuksen auton käytöstä ja vinkkejä Etelä-Karjalan matkakohteista ja reiteistä. Käytössäsi on lisäksi 24h päivystysnumero, jos matkalla tulee kysymyksiä tai haluat muuttaa auton vuokra-aikaa.

HANSEL- sopimuskumppanina palvelemme valtionhallinnon yksiköitä ja toimipisteitä. Teemme mielellämme tarjouksen myös pidempiaikaisille ja leasingvuokrauksille. Voit tehdä yrityssopimuksen kanssamme, jolloin tiedät aina sopivan hinnan. Kauttamme onnistuu pidemmät vuokraukset myös yksityishenkilöille, vaikka loman ajaksi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, autamme mielellämme!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Name *