Autovuokraamo
FiRENT
Lappeenranta


Avoinna aina klo 7-22, päivystys 24h

Valikoimaamme kuuluvat 


Henkilöautot
Pakettiautot
Pikkubussit
Peräkärryt
Venetrailerit

FiRENT Lappeenranta

on palveleva, suomalainen ja sopivan kokoinen autovuokraamo, josta saat parasta palvelua yksilöllisesti Sinun tarpeisiisi. Hoidamme autonvuokrausasiasi ammattitaidolla palvellen ja joustavasti.

Varaa auto ja nouda se toimipisteestämme. Tarvittaessa myös toimitamme auton haluamaasi osoitteeseen – vaikkapa kotiisi, työpaikallesi tai autosi huoltopisteeseen. Toimitus 10km säteellä Lappeenrannan keskustasta veloituksetta.

Automme ovat aina uudenveroisia ja siistejä. Lisäksi saatavilla on erilaisia lisävarusteita, mm. muuttolaatikoita, nokkakärryt, navigaattori tai lastenistuin ja -koroke. Edullista pakettiautoa (esim. muuttoihin tai tavarankuljetuksiin) ei tarvitse vuokrata koko päiväksi vaan myös muutaman tunnin minivuokraus on mahdollinen.

Palvelut

Henkilöautot

Hinnat alkaen:
49 €/vrk
249 €/vko
630 €/kk

Pakettiautot

Hinnat alkaen:
Pikapaku 50 €/5h
99 €/vrk
550 €/vko
1350 €/kk

Tila-autot

Hinnat alkaen:
89 €/vrk

Kysy tarjous!

Peräkärryt

Hinnat alkaen 20 €

Kärryt kätevästi
Neste K Simolantieltä
(aukiolot klo 5-24)
Simolantie 16, Lappeenranta

Trailerit

Hinnat alkaen 40 €

Venetrailerit näppärästi
Neste K Simolantieltä
(aukiolot klo 5-24)
Simolantie 16, Lappeenranta

Lisävarusteet ja muuton oheistuotteet

Vuokrattavissa mm. navigaattorit, lastenistuimet, turvakaukalot, muuttolaatikot, nokkakärryt, matkajääkaapit…

Kysy lisää!

Vuokratessasi autoa et saa vain avaimia käteen. Jokainen asiakas saa halutessaan opastuksen auton käytöstä ja vinkkejä Etelä-Karjalan matkakohteista ja reiteistä. Käytössäsi on lisäksi 24h päivystysnumero, jos matkalla tulee kysymyksiä tai haluat muuttaa auton vuokra-aikaa.

HANSEL-sopimuskumppanina palvelemme valtionhallinnon yksiköitä ja toimipisteitä. Teemme mielellämme tarjouksen myös pidempiaikaisille ja leasingvuokrauksille. Voit tehdä yrityssopimuksen kanssamme, jolloin tiedät aina sopivan hinnan. Kauttamme onnistuu pidemmät vuokraukset myös yksityishenkilöille, vaikka loman ajaksi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, autamme mielellämme!

Sinua palvelee

Moikka! Olen Henna Nousiainen, autovuokraamo FiRENT Lappeenrannan toimitusjohtaja. Olen ollut yrittäjänä 1.9.2017 lähtien. Yrittäjänä minulle tärkeintä on hyvä asiakaspalvelu ja tyytyväiset asiakkaat. Siksi pyrin olemaan joustava ja löytämään jokaiselle asiakkaalle parhaan mahdollisen ratkaisun. Yrittäjyys ja paikallisuus ovat minulle tärkeitä arvoja ja siksi olenkin jäsenenä Karjalovessa sekä Lappeenrannan yrittäjissä ja Saimaan Naisyrittäjissä. Tervetuloa asiakkaaksi ja lukemaan blogia! 

<3: Henna

Sähköposti: lappeenranta@firent.fi

Puhelinnumero: +358505555132

Osoite: Harapaisentie 55, 53500 Lappeenranta