Mitä Lappeenrannassa autovuokraamo FiRENTiltä voi vuokrata? Ja mistä?

Meiltä on vuokrattavissa erikokoiset henkilöautot, pakettiautot, pikkubussit, peräkärryt ja venetrailerit. Lisäksi löytyy muuton oheistarvikkeita, mm. muuttolaatikoita ja nokkakärryt sekä muita lisävarusteita kuten turvakaukalot, lastenistuimet ja navigaattorit.

Autoja on kaikenlaisiin tarpeisiin: esim. pariskunta pikkuautoilemassa, perhe lomamatkalle isolla farmariautolla, muutot peräkärryllä tai pakettiautolla. Asiakas voi valita itselleen sopivimman vaihtoehdon. Lisävarusteita voi vuokrata autonvuokrauksen yhteydessä tai tarvittaessa erikseenkin.

Toimistomme sisäänkäynti osoitteessa Harapaisentie 55.

Toimipisteitä autovuokraamo FiRENT Lappeenrannalla on Etelä-Karjalassa yhteensä viisi:

Toimisto – Harapaisentie 55
Lappeenrannan rautatieasema
Lappeenrannan lentokenttä
Imatran rautatieasema
Vainikkalan rautatieasema

Näille toimipisteille auton voi varata suoraan netistä. Varsinainen toimisto sijaitsee siis Lappeenrannan pääpostin vieressä osoitteessa Harapaisentie 55. Samassa kiinteistössä toimii mm. Katsastus Kinnunen, Etex, Eerola-Yhtiöt ja Falck Hinauspalvelu Kankkunen.

Kalustoa toimiston edessä.

Toimistomme on aidatulla alueella, jonne asiakas voi turvallisin mielin jättää oman autonsa esim. pakettiautovuokrauksen ajaksi. Toimistoltamme käsin toimitamme autot muihin toimipisteisiin ja tarvittaessa ja sovittaessa vaikka minne 😊 Koska päivät ovat hektisiä ja ollaan lentämässä milloin missäkin autopesussa tai autoja toimittamassa, emme varsinaisesti päivystä toimistolla. Usein kuitenkin siellä on joku, ja jos ei ole, niin soittamalla saa aina kiinni 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Name *